Naar nieuwsoverzicht

SuperFOIL in beeld – Unieke projecten uitgelicht

Volledige verduurzaming rieten kap – Huizen

Door de rieten kap van deze particuliere woning in Huizen volledig te vernieuwen en te voorzien van een compacte laag SF60 SuperFOIL isolatiefolie, hebben de bewoners een totale Rc van 9 behaald.

Renovatie en verduurzaming woningen Roggeveenstraat – Den Haag

Alle 38 huurwoningen in deze straat stonden op de planning gesloot te worden. Maar de bewoners sloegen de handen ineen en kochten gezamenlijk alle woningen. Een grondige renovatie was de eerste stap.

Kooikapel Monumentisolatie – Leiden

Met deze duurzame en efficiënte manier van isoleren, is het unieke aanzicht van de Kooikapel behouden en kan de kerk nog vele jaren in gebruik genomen worden.

Dakisolatie hoofdgebouw Fraelyemaborg – Slochteren

De Fraeylemaborg ontstond meer dan zeven eeuwen geleden en doet inmiddels dienst als museum. Deze zomer zijn ze gestart met de grote restauratie van dit bijzondere gebouw. Daarbij is dakisolatie een belangrijke eerste stap.

Duurzame woontorens met vloerverwarming – Hilversum

Tijdens de bouw van 4 duurzame woontorens, met in totaal 129 appartementen, is de isolatiefolie van SuperFOIL gebruikt bij het aanleggen van vloerverwarming.

Innovatieve muurisolatie in ‘All-zero’ woning – Krimpen aan de IJssel

De bouw van deze woning in Krimpen aan den IJssel is volgens het All-Zero concept van Holland Duurzaam Bouw uitgevoerd. Daarbij worden woningen op alle fronten duurzaam opgeleverd.

Offerte aanvragen

    Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze Privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.

    Een sample is zo gefixt!

      Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze Privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.