Naar nieuwsoverzicht

Daken & Zaken beurs 2023 – een mooie bijdrage aan de energietransitie

Op woensdag 15 november waren we met team SuperFOIL wederom aanwezig op de jaarlijkse Daken & Zaken beurs, waar vakmensen uit de dakenbranche elkaar in een informele setting ontmoeten en kennis delen. We kijken terug op een geweldige dag. Een dag voor iedereen die werkzaam is in de dakenbranche!

Een duurzaam en vertrouwd product

Zoals u van ons gewend bent is een vakbeurs voor SuperFOIL een reden om flink uit te pakken. Want ondanks dat de professionals de weg naar onze isolatieproducten inmiddels goed kennen, zien we nog een grote groep die zoekt naar een duurzaam en vertrouwd product om daken effectief te isoleren.

Met een volledig ontworpen beursstand in onze karakteristieke kleuren en diverse digitale hulpmiddelen, stonden we als voltallig team (Cees, Jolanda en Conné) klaar om bezoekers te ontvangen en te informeren over onze isolatiefolies, onze partnerships en onze visie op verduurzamen en renoveren.

Verduurzamen zonder het dak te verhogen

De reacties op onze beursstand waren erg positief, vooral vanwege de nieuwe inzichten die we bezoekers kunnen tonen over dakisolatie en de renovatie van verouderde panden. Zo hebben wij de hele dag door boeiende gesprekken gevoerd met tal van professionals die stoeien met het verduurzamen van hun portefeuille en daarmee het verlagen van de energielabels.

Het inzicht dat SuperFOIL isolatiefolie bij uitstek geschikt is voor het verduurzamen van oudere (en monumentale) panden, omdat we duurzame dakisolatie aanbieden waarmee het dak niet verhoogd hoeft te worden, werd met veel interesse ontvangen.

Aantoonbare prestaties

Ook de vertrouwde ontmoetingen met de vele dakdekkersbedrijven waren goed en geven ons veel vertrouwen in een duurzame toekomst. De waardering in onze producten is groot, waarbij keer op keer opvalt dat de aantoonbare prestaties van onze producten en het grote montagegemak voor de mensen op het dak nadrukkelijk benoemd worden.

Begrijpelijk, want isolatie is essentieel voor het behoud en comfort van een woning of gebouw. Dan wil je werken met goed materiaal en producten die officieel zijn getest en beschikken over betrouwbare isolatiewaarden.

Bewust in de energietransitie

Het zal u niet verbazen dat verduurzamen ieder jaar een urgenter topic is op de Daken & Zaken beurs. Vanzelfsprekend dragen onze isolatiefolies daar voor 100% aan bij. Maar er is meer. Duurzaamheid is bij SuperFOIL en VoRa Trading verankerd in al onze bedrijfsprocessen. Van productie en transport tot montage en advies. Zo bestaan onze producten voor een groot deel uit gerecyclede petflessen, rijden we 100% elektrisch en voorzien we onze bouwpartners altijd van eerlijke, door Bureau CRG gecontroleerde Rc-calculaties. Indien gewenst verzorgen wij ook dauwpunt berekeningen.

Logisch dus dat we op onze stand ruim aandacht hadden voor het circulaire karakter van onze producten en de impact die we als organisatie hebben op milieu en klimaat.

Dat zorgde niet alleen voor veel positieve reacties, het heeft ervoor gezorgd dat we veel mensen opnieuw bewust hebben gemaakt van de energietransitie en de noodzaak om gemakkelijk en hernieuwbaar te bouwen en te renoveren.

Meer weten?

Heeft u ons gezien op de Daken & Zaken beurs en wilt u meer weten over onze producten? Of heeft u ons gemist en wilt u graag duurzaam bouwadvies voor uw project? Aarzel niet en bel even met Cees, Jolanda of Conné, zij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

    Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze Privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.

    Een sample is zo gefixt!

      Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze Privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.