Naar nieuwsoverzicht

Wij wensen u fijne feestdagen en een succesvol 2024!

Wat een jaar!

In 2023 werd opnieuw een tandje bijgezet in de energietransitie. Voor VoRa Trading a.k.a. Team SuperFOIL betekende dat weer een mooie groei in opdrachten. Van het isoleren van een hele straat energieslurpende woningen tot unieke monumentrenovaties in de oudste steden van Nederland.

 

Een aantal highlights…


… niet langer is VoRa Trading alleen Cees en Jolanda. Met Conné Ensing hebben we dit jaar een slimme, enthousiaste en verbindende collega aan ons team toegevoegd.
 


… de verduurzaming van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Het in 1766 gebouwde theater, dat in 2022 en 2023 het toneel was voor Prinsjesdag, is dankzij onze SuperFOIL isolatiefolie klaar voor een mooie en duurzame toekomst!
 


… de isolatie en renovatie van klooster Stad van Gods, een volledig rietgedekte villa uit 1900 die per januari 2024 in gebruik wordt genomen door Wonen bij September voor de opvang van ouderen met dementie.
 


… naar de beurs! Eind vorig jaar besloten we in 2023 vol in te zetten op beursbezoeken. De BouwBeurs in februari en de Daken & Zaken beurs in november stonden bol van waardevolle ontmoetingen met al onze partners in de energietransitie.
 


… en niet te vergeten… al die kruipruimtes, vloeren, muren en daken van huiseigenaren die we met SuperFOIL van goede isolatie hebben voorzien!
 

Bedankt voor het vertrouwen!

 
Bedankt voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. SuperFOIL is gesloten van zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari. Vanaf 2 januari 2024 staan wij weer voor u klaar!

Wij wensen onze bouwpartners, leveranciers en ieder ander fijne kerstdagen en een succesvol 2024.

Tot volgend jaar, wij kijken ernaar uit!

Offerte aanvragen

    Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze Privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.

    Een sample is zo gefixt!

      Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze Privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.